Ana Sayfa   |   Bayi Girişi   |   Site Haritası   |   English

 

 

 
New Page 1

Müşteri Görüşleri

 

 
Turizm Sektorü ve Reverse Osmosis Sistemi Uygulaması

YER: BİTEZ GARDEN LIFE OTEL – BODRUM

YETKİLİ: A. M. İNCE (Teknik Şef) 

Bodrum’daki Bitez Garden Life Otel’imiz için dizayn edilen arıtma sistemi, 3750lt/saat kapasiteli bir Reverse Osmosis Su Arıtma Sistemidir. Kullanma ve içme suyu ihtiyacını karşılamak üzere kurulan sistem 20.02.2009 tarihinde devreye alınmıştır.

Sistem devreye alındığı tarihten itibaren aktif olarak çalıştırılmakta olup, performansında hiçbir düşüş görülmemiştir. Üretim debisi ve iletkenlik değerleri istediğimiz kalitededir.

 

Reverse Osmosis arıtma sistemi kurulmadan önce hamsu kaynağımız olan kuyu suyunu 2 adet filtrasyon ünitesinden geçirerek kullanıyorduk. Mevcuttaki bu sistemimize eklenen Reverse Osmosis Sistemi ile birlikte daha kaliteli bir kullanma ve içme suyuna kavuşmuş olduk. Bu durumdan değerli müşterilerimiz ve otelde çalışan personelimiz olarak son derece memnunuz. Reverse Osmosis sistemi kurulmadan önce otelimizde kullanılan yüzey temizlik malzemesi, deterjan, şampuan, sabun v.b. tüketimi yüksek oranda azalmıştır. Buna paralel olarak, bu tür ürünler için yapılan harcamalar da doğru orantılı olarak azalmıştır. Ayrıca müşterilerimizin daha kaliteli bir tatil geçirip, otelimizden memnun ayrılmalarına da vesile olmuştur.
 
Sistem ile ilgili kullanmış olduğumuz; sarf malzeme ve kimyasal kalitesinden memnunuz. Aldığımız teknik servis hizmetinden çok memnununuz. Servis hizmeti taleplerimiz doğrultusunda tarafımıza en kısa sürede dönüş yapılmakta ve talebimiz hızla sonuçlandırılmaktadır.
 
 03.11.2009

 


 

 
 
  YAZDIR SAYFA BAŞI ANA SAYFA GERİ DÖN

 
 
 

  Copyright ?2008 Teknik Arıtma. Tüm Hakk?Saklıdır. Sık Kullanılanlara Ekle  |  Ana Sayfam Yap  |  Arkadaşına Gönder