Ana Sayfa   |   Bayi Girişi   |   Site Haritası   |   English

 

 

 
New Page 1

Aktif Karbon Sisteminde Buharla Sterilizasyon

 

 

 

Sektör
İçecek Sektörü
Uygulama         
Aktif Karbon Sistemi
Ham Su Kaynağı
Kuyu Suyu
Kapasite                      
100 m3/h
Ters Yıkama Buhar Sıcaklığı
1600C
Ters Yıkama Periyodu
Debi ve Zaman Kontrollü
 
 

Sistem Tanımı

 

 

Aktif Karbon prosesi ile suda bulunması istenmeyen organik madde (tat, koku ve renk) ve klor sudan uzaklaştırılmaktadır. Saatlik debinin 100m3 olarak belirlendiği sistem, debi ve zaman kontrollü olarak ters yıkama işlemi yapabilecek ve set edilen değerlere geldiğinde aktif karbon mineralinin 1600C'de buhar ile sterilize edileceği şekilde dizayn edilmiştir.   
 
İçecek sektöründe kullanılan sistem komple SS 316 paslanmaz çelikten yapılmıştır. Sistem kapsamında gıdaya uygun boru ve fittings malzemeleri  kullanılmıştır. Tank iç yüzey pürüzlülüğü, gıda sektörü standartlarına uygun, Ra<0,8 mikrometre olacak şekilde imalat yapılmıştır.
Aktif karbon çıkışına koyulan klordioksit ölçer ile klordioksit oranı ölçülerek aktif karbonun doygunluğa ulaştığı zaman belirlenebilmektedir.

 

Sistem Kapsamında Kullanılan Üniteler

 

 
1.     Aktif Karbon Sistemi, TAF C78SP
2.     PLC ünitesi, 5,7” Renkli Touch Panel
3.     Klor Ölçer
 
  YAZDIR SAYFA BAŞI ANA SAYFA GERİ DÖN

 
 
 

  Copyright ?2008 Teknik Arıtma. Tüm Hakk?Saklıdır. Sık Kullanılanlara Ekle  |  Ana Sayfam Yap  |  Arkadaşına Gönder